Följ oss på Facebook Följ oss på Twitter Skicka ett email
Marie Frösing Dental Studio

Teamet

MARIE FRÖSING, TANDLÄKARE:

utf-8''32009 Frösing Dental 2017-09-27-185_BIGMarie arbetar med all form av tandvård.Hon  är nyfiken och nytänkande gillar variation och nya utmaningar. De sista 15 åren har inriktningen gått mer åt det kosmetiska hållet vilket  ligger i tiden . Dagens patient vill  må bra kunna le och utstråla  friskhet.

Kosmetisk tandvård är något som Marie dessutom brinner för. Färg och form är hennes specialitet.Marie har genomgått följande kosmetiska vidareutbildningar utomlands  1.Fahl Center i Brasilien :hands on kurs för att lära sig behärska skiktningsteknik när man arbetar med composite(plast).2. Galip Gurel Center i Istanbul :för att lära sig allt om smile design och göra snygga skiktade porslinsfasader   3.Six-mont-smile i London :en 2 stegs utbildning i tandreglering.Istället för att göra kronor och fasader( icke tandbevarande) försöker man i möjligaste mån flytta tänderna istället(tandbevarande).Idag kan man väldigt snabbt och enkelt flytta tänder dit man vill 4. Dawsson Accademy i Florida 7 steg: för att lära sig göra stora bettrehabiliteringar(kronor, broar och implantat) som både fungerar och ser bra ut.

Maries mål är att skapa ett leende som är i harmoni med ditt ansikte och som  du känner dig bekväm i och trivs med.Marie vill att hennes patienter ska ”look and feel the best”

Medlem i:

Utbildad i kosmetisk tandvård vid:

 

 

LISE SVENSSON, TANDSKÖTERSKA:

utf-8''32009 Frösing Dental 2017-09-27-213_BIGLise är alltid pigg och glad. Hon har jobbat 30 år på kliniken, Lise har goda kunskaper om det mesta och tar sig alltid tid att hjälpa patienterna på bästa sätt. Lise assisterar Marie, sköter kontakten med patienterna samt sköter tandbleknigen på kliniken.

 

 

 

 

 

 

ANNA-MARIA LINDSTRÖM, TANDHYGIENIST:

Anna-Maria är ny hos oss sedan i mars , hon jobbar 3dagar i veckan må, ti, on.Anna-Maria jobbar som tandhygienist men kommer även hjälpa Marie med undersökningar, mindre behandlingar, och ta hand om alla barn. Hon har genom sina tidigare jobb stor erfarenhet av detta.

 

 

 

 

 SPECIALISTVÅRD

Vid behov sammarbetar vi med specialister i kirurgi, ortodonti och parodontologi.